Американська виставка автомоторної галузі ААІW 2009 (Automotive Aftermarket Industry Week)

  • 06 Листопад 2009 14:37:36
  • Коментар:0
  • Переглядів: 302
  • 0
 
З 3 по 6 листопада 2009 в Лас Вегасі відбулась головна американська виставка автомоторної галузі ААІW 2009 (Automotive Aftermarket Industry Week).
Цього року відвідувачам з різних країн світу було запропоновано 5 000 експозицій американських і міжнародних компаній на виставковій площі понад 500 000 кв. метрів трьох виставкових центрів.
 
AAIW 2009 складається з 3 (трьох) тематичних виставок :
 
-SEMA Show: тюнінг автомобілів, колеса, шини, диски автоприлади та електроніка аксесуари та обладнання автомобільні засоби мобільного зв’язку бамперні пристрої та автозапчастини та інш. (http://www.semashow.com)
 
-The Automotive Aftermarket Products Expo (AAPEX): автосервісне обладнання та інструменти, запчастини, аксесуари, автохімія та інш.
(див. http://www.aapexshow.com )
 
-International Autobody Congress and Exposition (NACE): рихтувальне обладнання та інструменти, зварювальний та полірувальний інструмент, пневматичний інструмент та компресори, підіймачі сервісних станцій, кузовні частини та рами, ручний та напівавтоматичний інструмент зняття старої фарби та готування поверхні для фарбування, камери, обладнання та інструмент для фарбування авто, балансувальні стенди та інш.
( див. http://www.naceexpo.com, http://www.naceshow.com)
 
За сприяння комерційного відділу Посольства США виставку відвідали представники фірми “Автофарба-Україна”.
 
ТОВ “АВТОФАРБА-Україна” - офіційний представник американської компанії Шервін Вілліамс (Sherwin Williams) в Україні. Товариство плідно співпрацює з євпропейським представництвом компанії на протязі 5 років. На виставці відбулась зустріч з Директором Розвитку міжнародного бізнесу компанії Шервін Вілліамс Крістофером Куком. Було обговорено шляхи укріплення співпраці, розширення асортименту товарів, що представлені в Україна та можливості придбання товарів безпосередньо з американського представництва. Містер Крістофер Кук відмітив:”Співпраця з ТОВ “АВТОФАРБА-Україна” є плідною і має великий потенціал в майбутньому. Ще не всі високотехнологічні матеріали, що виробляються компанією Шервін Віліамс запропоновані українському покупцю. Я впевнений, що позиції компанії Шервін Вілламс на українському ринку і надалі будуть укріплюватись.”
 
Так,що партнерів ТОВ “Автофарба - Україна” в мабутньому році чекають приємні сюрпризи та нові технологічні матеріали.

Powered by module Blog | Reviews | Gallery | FAQ ver.: 5.2.5 (Professional) (opencartadmin.com)

 
© ТОВ «Автофарба Україна» 2010—2018.