HP PROCESS - експрес ремонт сколів та подряпин у найкоротший термін.

  • 25 Липень 2013 14:49:59
  • Коментар:0
  • Переглядів: 429
  • 0
 
 HP Process – запатентований процес автомобільного фарбування, отримав чисельні сертифікати від Організації виробників обладнання (ОЕМ) для автомобільної промисловості. Процес ремонту за цією методикою проводиться при кімнатній (+20 - +25°C) температурі. Це значно знижує потребу в електроенергії, оскільки зникає необхідність в підтримці високотемпературного циклу та підвищує продуктивність автомобільного сервісу в зв’язку із скороченням циклу нанесення прозорого покриття.
 
     HP Process дозволяє здійснити ремонт сколів та подряпин на протязі одного дня. Оскільки HP Process не вимагає високої температури сушіння ремонтованої поверхні, то використання будь-якого незначного робочого простору може бути перетворено у «HP Process-центр».
 
Продукти системи HP Process:
 
     1). Стійкий до подряпин прозорий лак HPC15 являє собою прозоре покриття, спеціально розроблене для високошвидкісних операцій при ремонті елементів кузова. Будучи одним з прозорих покриттів найвищого рівня компанії Sherwin-Williams, лак HPC15 гарантує відмінні характеристики нанесення, стійкість до подряпин, високий глянець та неперевершені показники обробки поліруванням.
     Лак HPC15 забезпечує покращений, в порівнянні з традиційними прозорими покриттями, захист від подряпин та збереження видимого глянцю.
   HPC15 відрізняється виключно малою тривалістю циклу нанесення, що дозволяє збільшити продуктивність і не вимагає використання високотемпературного режиму спікання, що дає значну економію енергії.
 
     2). 2-компонентний грунт 610 призначений для нанесення товстим шаром та швидкого наповнення ремонтованих поверхонь. Час висихання становить 20 хв при температурі 20 С. Його використання покращує показники адгезії, еластичності, в поєднанні із стійкістю до ударів та сколів.
 
     3). SR 1615 SPEED REDUCER — ця добавка використовується з експрес-грунтом 610 для зниження швидкості реакції при повітряній сушці.

Powered by module Blog | Reviews | Gallery | FAQ ver.: 5.2.5 (Professional) (opencartadmin.com)

 
© ТОВ «Автофарба Україна» 2010—2018.