Наша команда відвідала автомобільну виставку Moto Session у Любліні.

  • 11 Квітень 2014 14:57:43
  • Коментар:0
  • Переглядів: 382
  • 0
 
З 9 по 10 квітня у місті Любліні (Польща), відбулася автомобільна виставка Moto Session. Делегація ТзОВ «Автофарба-Україна» відвідала дану виставку. На ній були представлені сучасні моделі автомобілів, обладнання та матеріали для ремонту.
 
     У ході виставки були проведені переговори В2В з зацікавленими у співпраці польськими колегами та відбулась презентація фірми «Автофарба-Україна», що дало основу для налагодження нових ділових відносин.
 
     Делегації ТзОВ «Автофарба-Україна» була надана можливість відвідати фірму Kepa Auto-Centrum,що знаходиться в Любліні. Фірма Kepa Auto-Centrum активно співпрацює з лізинговими і страховими компаніями. Протягом 10 років Kepa Auto-Centrum здійснює комплексний ремонтом автомобілів. Хочеться відзначити високу організацію роботи фірми, що є властивим для фірм європейського зразка.
     Організатори виставки також провели екскурсію по старовинних пам’ятках міста Люблін та ознайомили українську делегацію з культурною та історичною спадщиною.
 
     Автомобільна виставка у місті Люблін стала хорошою нагодою поділитися досвідом, налагодити ділові відносини та зарекомендувати ТзОВ «Автофарба-Україна» як фірму європейського рівня.
Наша команда відвідала автомобільну виставку Moto Session у Любліні. Наша команда відвідала автомобільну виставку Moto Session у Любліні. Наша команда відвідала автомобільну виставку Moto Session у Любліні. Наша команда відвідала автомобільну виставку Moto Session у Любліні. Наша команда відвідала автомобільну виставку Moto Session у Любліні. Наша команда відвідала автомобільну виставку Moto Session у Любліні. Наша команда відвідала автомобільну виставку Moto Session у Любліні.

Powered by module Blog | Reviews | Gallery | FAQ ver.: 5.2.5 (Professional) (opencartadmin.com)

 
© ТОВ «Автофарба Україна» 2010—2018.