Рівненська команда ТзОВ «Автофарба Україна» відвідала виставку автомобілів «Moto Session» у Польщі!

  • 11 Травень 2015 10:28:30
  • Коментар:0
  • Переглядів: 614
  • 0
 
Цьогоріч, вже традиційно, команда ТзОВ «АВТОФАРБА-Україна» відвідала автомобільну виставку Moto Session. Експозиція пройшла 9-10 травня у м.Любліні (Польща).
Метою поїздки були налагодження контактів задля подальшої співпраці, а також  – освоєння і використання на практиці інноваційних методів діагностики та ремонту автомобілів.
На Moto Session були представленні як нові продукти у сфері автомобілебудування, так і відреставровані класичні авто. Також були проведені захоплюючі змагання вело- і мототехніки.
Основним елементом виставки став широкий спектр ремонтного обладнання, автозапчастин та аксесуарів, інструментів та автомобільної електроніки.
Делегація ТзОВ «Автофарба-Україна» відвідала фірму Kepa Auto-Centrum (http://www.kepa.pl/), що знаходиться в Любліні. Kepa Auto-Centrum активно співпрацює з лізинговими і страховими компаніями. Протягом 10 років Kepa Auto-Centrum здійснює комплексний ремонтом автомобілів. Хочеться відзначити високу організацію роботи фірми, що є властивим для фірм європейського зразка.
Автомобільна виставка у місті Люблін стала хорошою нагодою поділитися досвідом, який «Автофарба-Україна» зможе використовувати у процесі обслуговування своїх клієнтів.
Детальніше про подію тут: http://www.moto.targi.lublin.pl/aktualnosci
 
Рівненська команда ТзОВ «Автофарба Україна»  відвідала виставку автомобілів   «Moto Session» у Польщі! Рівненська команда ТзОВ «Автофарба Україна»  відвідала виставку автомобілів   «Moto Session» у Польщі! Рівненська команда ТзОВ «Автофарба Україна»  відвідала виставку автомобілів   «Moto Session» у Польщі! Рівненська команда ТзОВ «Автофарба Україна»  відвідала виставку автомобілів   «Moto Session» у Польщі!

Powered by module Blog | Reviews | Gallery | FAQ ver.: 5.2.5 (Professional) (opencartadmin.com)

 
© ТОВ «Автофарба Україна» 2010—2018.