Залучення європейського експертного досвіду для вдосконалення роботи – складова успіху фірми «Автофарба-Україна»

  • 24 Вересень 2015 12:19:52
  • Коментар:0
  • Переглядів: 574
  • 0
 

14-20 вересня у компанії “Автофарба-Україна” перебував з візитом експерт-представник організації PUM Netherland senior expert – пан Роб Бельйон.

Містер Бельйон є фахівцем з багаторічним досвідом роботи. Протягом більш ніж 30 років, Роб Бельйон працює у сферами проектного менеджменту, управління освіти, розвитку робочих місць, менеджменту комерційних відділів, розвитку та глобального впровадження процесів продажу, навиків продажу та реалізації товару, навчає створенню моделей розвитку послуг, розробленню нових процесів продажу тощо.

Роб має досвід роботи у багатох великих і розвинутих компаніях, серед яких такі як: AkzoNobel, VOC Vakopleiiding Carrosseriebedrijf, Гаазький інститут вищої професійної освіти, Міністерство оборони (військово-морський флот), Painting & printing Ink.

Такою підтримкою заручилось  ТзОВ “Автофарба-Україна”, адже у своїй діяльності ми прагнемо до розвитку та вдосконалення. Прагнучи бути кращими, ми заручаємось інформаційною та освітньою підтримкою фахівців високого рівня, базуючись на практичному досвіді та інноваційних підходах розвинених країн.

Передача саме такого досвіду є основною ціллю візиту Роба Бельйона, який проводить аналіз та вивчення роботи підприємства “Автофарба-Україна”, з метою надання колективу рекомендацій та порад щодо покращення ефективності подальшої  діяльності.

Зауважимо, що Роб Бельйон в Україні вже не вперше. Перший візит Роба до Рівного відбувся взимку, на початку цього року. Під час перебування гість познайомився та поспілкувався із колективом ТзОВ “Автофарба-Україна”, ознайомився з технічною базою підприємства. В результаті роботи експерта,  було визначено ряд ключових показників ефективності, та рекомендацій щодо покращення роботи.

Тож, у ході візиту Роб Бельйон відзначив високий рівень обслуговування клієнтів та налагоджену роботу персоналу ТзОВ “Автофарба-Україна”. Проаналізувавши роботу підприємства, експерт дав схвальну оцінку щодо діяльності різних підрозділів підприємства, а також, зауважив чітке дотримання технологічних процесів.

 

Powered by module Blog | Reviews | Gallery | FAQ ver.: 5.2.5 (Professional) (opencartadmin.com)

 
© ТОВ «Автофарба Україна» 2010—2018.