Команда майстрів ТОВ "АВТОФАРБА-Україна" пройшла атестацію компаній 3M та PPG

  • 06 Квітень 2018 09:32:43
  • Коментар:0
  • Переглядів: 110
  • 0
 
Команда майстрів ТОВ "АВТОФАРБА-Україна" пройшла атестацію для перевірки своїх знань та навичків, яку проводили технологи компаній 3M та PPG.
Тестування проходило в два етапи: теоретична частина та практична частина. За результатами тестування наші майстри показали високий рівень знань та вмінь. Представники компаній 3М та PPG відмітили, що ці показники є одними з найкращих у даній сфері.
ТОВ "АВТОФАРБА-Україна" в своїй роботі використовує новітні технології і сучасні матеріали провідних світових виробників.
Ми завжди прагнемо до вдосконалення своєї майстерності щоб наші клієнти залишались задоволеними результатом нашої роботи, щоб без вагань могли довірити нам свій автомобіль.
 
Команда майстрів ТОВ "АВТОФАРБА-Україна"  пройшла атестацію компаній 3M та PPG Команда майстрів ТОВ "АВТОФАРБА-Україна"  пройшла атестацію компаній 3M та PPG Команда майстрів ТОВ "АВТОФАРБА-Україна"  пройшла атестацію компаній 3M та PPG Команда майстрів ТОВ "АВТОФАРБА-Україна"  пройшла атестацію компаній 3M та PPG Команда майстрів ТОВ "АВТОФАРБА-Україна"  пройшла атестацію компаній 3M та PPG Команда майстрів ТОВ "АВТОФАРБА-Україна"  пройшла атестацію компаній 3M та PPG Команда майстрів ТОВ "АВТОФАРБА-Україна"  пройшла атестацію компаній 3M та PPG Команда майстрів ТОВ "АВТОФАРБА-Україна"  пройшла атестацію компаній 3M та PPG Команда майстрів ТОВ "АВТОФАРБА-Україна"  пройшла атестацію компаній 3M та PPG Команда майстрів ТОВ "АВТОФАРБА-Україна"  пройшла атестацію компаній 3M та PPG Команда майстрів ТОВ "АВТОФАРБА-Україна"  пройшла атестацію компаній 3M та PPG Команда майстрів ТОВ "АВТОФАРБА-Україна"  пройшла атестацію компаній 3M та PPG

Powered by module Blog | Reviews | Gallery | FAQ ver.: 5.2.5 (Professional) (opencartadmin.com)

 
© ТОВ «Автофарба Україна» 2010—2018.