ТзОВ "Автофарба-Україна" запрошує до участі у практичному семінарі

  • 03 Вересень 2015 10:52:53
  • Коментар:0
  • Переглядів: 832
  • 0
 

   

Фірма “Автофарба-Україна” (м.Рівне), яка офіційно представляє на українському ринку ремонту та обслуговування автомобілів європейського виробника – італійську компанію Dichem, запрошує фахівців відвідати цікавий захід.

В рамках події, буде проведено практичні майстер-класи у  виконанні фахівців фірми та презентації за участі представників ТзОВ Автофарба-Україна та особливого гостя з Італії – директора компанії “Dichem”.

Протягом майстер-класів учасникам буде представлено процес відновлення елементу автомобіля від початку до кінця, включаючи:

-         підготовку елемента автомобіля до фарбування,

-         підбір автофарби,

-         процес лако-фарбового покриття та

-         полірування автомобіля.

Відновлювальний ремонт відбуватиметься із застосуванням матеріалів Dichem.

Актуальність пропонованого заходу важко переоцінити. Даний захід – це непересічна можливість побувати “за лаштунками” діяльності автофірми, стати спостерігачем та навіть – учасником процесів, які зазвичай є невидимими для клієнта.

Окрім того, учасники матимуть унікальну можливість власноруч перевірити властивості матеріалів, визначити для себе особливості та відмінності пропонованого продукту, дізнатись технології використання та переваги матеріалів компанії.

Важливо відзначити, що компанія “Dichem” представляє повну лінію матеріалів для ремонту автомобілів.

Зважаючи на те, що продукція бренду відповідає всім вимогам європейської якості, матеріали, які пропонує виробник, є орієнтованими на український ринок.

Коли: 11 вересня, о 9:30-13:00

Де: приміщення Автофарба-Україна” (вул.Крейдяна, 50)

 

Powered by module Blog | Reviews | Gallery | FAQ ver.: 5.2.5 (Professional) (opencartadmin.com)

 
© ТОВ «Автофарба Україна» 2010—2018.